Індійський виробник створив каву від стресу

Розчинну каву, яка допомагає побороти стрес і покращує імунітет, створили в індійській компанії Avid Nutrilabs.

JOMO Nutricoffee 4 в 1 — це суміш 100% розчинної кави преміумкласу, отриманої з долини Аракку, молока з низьким вмістом жиру, нешкідливого для діабетиків трав’яного цукру з низьким глікемічним індексом та функціональних інгредієнтів, які допоможуть зняти стрес і тривожність та заспокоїтися.

Кава JOMO містить чималу дозу вітамінів, мінералів, амінокислот. До неї додали унікальний складник — KSM-66 ашваганду для подолання стресу.

Ашваганда (Withania somnifera) — це адаптогенна трава, яку століттями використовують в індійській медицині. Вона допомагає організму успішно адаптуватися до стресових умов, підвищує стійкість до психологічного та фізіологічного стресу. Як стверджують виробники, ефект ашваганди клінічно підтверджений.

Кава містить ефективне поєднання L-теаніну та кофеїну. L-теанін — амінокислота, що міститься у зеленому чаї. Використовується для розслаблення, заспокоєння, не викликає сонливості, підтримує функції мозку, покращуючи природне вироблення серотоніну, знижує тривогу. Кофеїн діє як потужний стимулятор, підвищує енергійність і збуджує мозкову активність, а L-теанін врівноважує ці ефекти.

У достатніх кількостях в каві JOMO містяться також вітаміни D3 та Е, цинк, кальцій, магній. Повну інформацію про каву можна отримати через розміщений на упаковці QR-код.

Поширити: