Сімейна справа для душі — кавово-чайний клуб TeaKava

Сьогодні ми представляємо вам ірпінську сімейну кав’ярню з дуже цікавою концепцією.

Кавоман: З чого почався ваш кавово-чайний проєкт?

TeaKava: Наш кавово-чайний клуб TeaKava почався з переоформлення кав’ярні, яка вже працювала в ЖК «Парковий» успішно чотири роки. Ми ж шукали родинну справу і зрозуміли, що це — ідеальне місце. Зараз міняємо формат кав’ярні, оскільки хочемо зробити міський клуб, де можна працювати, проводити свої заходи й організовувати різноманітне дозвілля для гостей.

Федір Калениченко, гостинний господар

А як вам здається, Ірпінь взагалі — кавове місто? Добре розвинена кавова культура в місті?

Поки що важко сказати, бо ми не так давно переїхали з Києва. Мабуть, кавова культура не настільки розвинена, як у столиці. Але ми будемо підтримувати та розвивати її на своєму місці, як зможемо 🙂

Яку частину вашої пропозиції становить кава? І що більше цікавить гостей, чай чи кава?

Кава становить не менше половини нашого асортименту напоїв. І ми плануємо його оновлення, бо таки кава має більший попит. Проте ми відходимо від формату лише напоїв, а пропонуємо готові обіди, десерти, тощо.

Яку каву ви пропонуєте в своєму закладі — масмаркет чи спешелті? Якого походження?

Бразилія та Нігерія переважно, спешелті поки що не так багато, але поступово розширюємо. В асортименті весь класичний набір, вводимо фільтр-каву, пуровер, кемекс. Навесні хочемо варити каву в джезві на піску. Ще є ветеранська кава, зі згущенкою, данина минулому закладу й власнику, як і «Ветерано брауні» в асортименті.

Коли можна чекати активізації розважально-розвивальної програми?

З весни. Поки що міняємо асортимент, а вже з теплого сезону будемо запрошувати на події. У планах лекторії, майстер-класи з комунікації, кіно-вечори. З лютого запрошуємо на глінтвейн. У нас є зручні місця для роботи, хороший інтернет і готові смачні обіди та широкий асортимент десертів.

Адреса: м. Ірпінь, вулиця Северинівська, 105К

Інстаграм: @teakava_irpin

Телефон: +380937928110

На карті: https://g.co/kgs/HsyvSZ

Поширити: