У Львові відбувся Lviv Coffee Festival 2021

Найстаріший львівський кавовий фестиваль Lviv Coffee Festival пройшов 24-26 вересня на території палацу Потоцьких з незмінним гаслом: «На каву – до Львова».

«За три дні фестивалю, що цьогоріч відбувся у новій локації – на подвір’ї Палацу Потоцьких, кожен міг натхненно відпочити, скуштувати чимало різної кави, дізнатися щось нове про улюблений напій і поспілкуватися з друзями», – зазначають організатори.

У зоні Coffee Expo зібралися виробники обладнання, посуду, аксесуарів для кави. У зоні Coffee Talks всі охочі слухали лекції і брали участь у тематичних майстер-класах.

Увечері гості Lviv Coffee Festival переглядали фільми в Cinema Coffee. Для відвідувачів із дітьми приготували Coffee Kids Zone, де малюків розважали аніматори, музичне шоу, ігри та розмальовки.

Lviv Coffee Festival організували з дотриманням заходів безпеки: маски для відвідувачів та учасників, дезінфектори на території фестивалю, волонтери стежили за дотриманням дистанції. Також за сприяння Львівської міської ради та Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького на території фестивалю працював пункт вакцинації для всіх охочих зробити щеплення вакциною Pfizer. А на одному з виставкових стендів тих, хто вакцинувався на фестивалі, частували кавою.

До речі, найкращою кав’ярнею Львова цього року визнали «Креденс».

Поширити: