Кава по-польськи

Кава по-польськи — один із найпростіших способів приготування кави. Сьогодні ви дізнаєтеся, як її приготувати.

Головна перевага цього способу в тому, що каву по-польськи не варять! Тобто не треба стежити, щоб кава не збігла. Готується кава доволі швидко й абсолютно просто.

Як приготувати каву по-польськи

Для кави по-польськи треба взяти дрібно змелену каву. Напій з кави крупного помелу вийде не такий смачний. На невелику чашку напою вистачить 1-2 чайних ложки сухої кави.

Чашки для приготування польської кави треба «прогріти» — налити в них окропу й трохи почекати. Потім воду злити.

Насипати в чашку 1-2 чайних ложки кави, залити гарячою водою (температура бл. 95-97 градусів). Перемішати, накрити кришечкою чи блюдцем, почекати 7-10 хвилин.

Власне, на цьому все, ми приготували каву по-польськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати каву по-турецьки

До неї можна додати цукор, вершки або молоко, карамель тощо. Але здебільшого таку каву п’ють без нічого.

Кава за такого приготування виходить міцна, насичена й ароматна.

Смачного!

Поширити: