Кава по-польськи — один із найпростіших способів приготування кави. Сьогодні ви дізнаєтеся, як її приготувати.
Головна перевага цього способу в тому, що каву по-польськи не варять! Тобто не треба стежити, щоб кава не збігла. Готується кава доволі швидко й абсолютно просто.
Як приготувати каву по-польськи
Для кави по-польськи треба взяти дрібно змелену каву. Напій з кави крупного помелу вийде не такий смачний. На невелику чашку напою вистачить 1-2 чайних ложки сухої кави.
Чашки для приготування польської кави треба «прогріти» — налити в них окропу й трохи почекати. Потім воду злити.
Насипати в чашку 1-2 чайних ложки кави, залити гарячою водою (температура бл. 95-97 градусів). Перемішати, накрити кришечкою чи блюдцем, почекати 7-10 хвилин.
Власне, на цьому все, ми приготували каву по-польськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати каву по-турецьки
До неї можна додати цукор, вершки або молоко, карамель тощо. Але здебільшого таку каву п’ють без нічого.
Кава за такого приготування виходить міцна, насичена й ароматна.
Смачного!